Red ambulancen!

 Ambulancer redder liv. Men for at de kan gøre det, så skal der være en ambulance til at gøre det. Og det risikere vi kommer til at knibe med fremover. Får regionen lov at fjerne en ud af to ambulance i Struer, vil borgerne få længere responstid end vi pt har. På nuværende tidspunkt er den 16 minutter. Og med blot én ambulance kan vi forvente op til 25 min.

 Fælleslisten indgik i sin tid budget i Region Midt for at vi i Struer fik en ekstra ambulance og aftalen var at den ikke sådan lige blev fjernet. Nu planlægges ambulancen flyttet til Holstebro, da borgerne i Holstebro vil få større afstand til et sygehus, fordi Gødstrup skal tages i brug. At der er halvt så langt fra Holstebro til Gødstrup som fra Thyholm til Gødstrup tæller åbenbart ikke. Regionspolitikerne må gå ud og forklarer befolkningen i den nordvestlige del af regionen, hvorfor de skal behandles ringere end andre borgere i regionen.

 Kære læser. Husk at hvis regionspolitikerne undskylder sig med at hjerteløbere er fremme før ambulancen 4 ud af 10 gange, så er dette ikke sandt, hvis man ikke bor i en større by. Realiteten er, at regionen planlægger at skære med den helt stor kniv i trygheden for en del af regionens borgere. Og det kan og vil man gøre, ikke fordi der er nogen ordentlig begrundelse for det, men fordi antallet af borgere, som det går ud over, ikke er større end at man kan ignorere dem.

 Tænk over det næste gang der skal stemmes

 27/10-2019